Юноша на Локо преминава в Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:58 / 04.01.2014
3619
Нападателят на Пирин Гоце Делчев Веселин Марчев потвърди че ще премине в Левски през следващите дни.

- Преговорите са на ниво клубове. Уточняват се последните детайли и няма нищо официално, но може да се каже, че вече съм футболист на Левски. Имах други оферти от България и чужбина, не е удобно да казвам имена, но избрах предложението на Левски - откровен бе Марчев.

От началото на сезона нападателят има 22 мача и 4 гола за неврокопчани, но неуредиците в клуба го принудиха да напусне.

- Не се знае кой ще е треньор, ще има ли спонсори и играчи, за да продължи да го има и Пирин - каза още той.

Веселин Марчев е юноша на Локомотив Пловдив. За Смърфовете играе през сезоните 2008/2009 и 2009/2010, в които има общо 13 мача без отбелязан гол. През зимата на 2010 година е даден под наем на Септември Симитли, където за 10 мача също не успява да се разпише. Следват трансфери в Сливен, Брестник и Черно море, където е забелязан от полския Флота. Там нападателят изиграва едва 4 срещи, в които се отчита с един гол и една асистенция. През миналия сезон новаците от Гоце Делчев го върнаха в България. Със зеления екип той изигра 54 мача, в които се разписа 8 пъти. Това, изглежда, се оказа достатъчно за трансфер на 23-годишния голаджия в Левски, където търсят млади играчи за без пари. За никого не е тайна, че треньорът Антони Здравков обича да залага на млади момчета и затова Марчев ще получи равен шанс с останалите двама нападатели на Герена Цветан Генков и Димитър Макриев. С очертаващия се трансфер на Генков в Израел изборът за титуляр в атаката ще падне между Макриев и Марчев.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).