Дани Кики ще може да тренира чак през януари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:13 / 12.06.2008
2297
Атакуващият халф на Локо (Пд) Дани Кики ще направи първа тренировка след операцията си чак в началото на следващата година. Преди седмица талантът оперира кръстни връзки на коляното си и ще е аут от сметките на "смърфовете" за целия есенен полусезон.

„В понеделник ще ми махнат конците, след което следва продължително възстановяване. Поне три месеца ще се придвижвам с патерици. Д-р Тони Георгиев, който ме оперира, ми каза, че ще мога да направя първа тренировка най-рано през януари", заяви Дани Кики.

В същото време собственикът на Локо (Пд) и съпруг на Галя Топалова Зеки Байрам инспектира търговския комплекс в подлеза на Централна гара „Пловдив". Както е известно, общинският съвет настоява ръководството на "черно-белите" да направи неотложен ремонт поради многото оплаквания за наводнения от фирми, наели магазинчетата.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).