Разбиха колата на Какалов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:03 / 10.06.2008
3570
Нападателят на Ботев Георги Какалов е бил ограбен в неделя вечерта. Докато той е в квартирата си, апаши са счупили лявото стъкло на неговата Алфа Ромео. Крадците са задигнали портфейла на Какалов, който футболистът е забравил в автомобила си, след като се върнал от риболов. Откраднати са 1000 евро и 500 лв., както и документите на Какалов, включително шофьорската му книжка, които са били в портфейла.

Вчера сутринта нападателят подаде оплакване в Шесто РПУ в Пловдив.

- Изглежда, че крадците много са бързали, защото останалите ценни неща в автомобила са непокътнати. От Динамо (Минск) ни бяха дали тези 1000 евро, които аз и Владислав Мирчев трябваше да върнем на нашите клубове Ботев и Спартак (Вн), които бяха платили самолетните ни билети до Беларус. Около 490 евро бяха отредени за моя билет. Лично ще възстановя сумата, която се полага на Ботев и Спартак (Вн) - заяви пред "7 дни спорт" Георги Какалов.

Двамата футболисти бяха на проби в Динамо (Минск), като взеха участие в една контрола. От беларуския клуб са останали много доволни и президентът Христолов разкри, че в момента текат преговори между двата клуба.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).