Ботев с обръщение към феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (51)
12:19 / 18.11.2013
14864
Ръководството на Ботев се обърна към феновете на тима след победата с 1:0 срещу Черно море. Трудният успех прати "жълто-черните" на 1/4-финал за Купата на България.

Уважаеми Ботевисти,

След класирането на отбора ни за ¼-финалната фаза в турнира за Купата на България имаме двоен повод да бъдем удовлетворени. Трудният успех срещу коравия тим на Черно море и класирането за следващия етап радват всички ни, но истинската победа за нас дойде от мощния рев от трибуните в труден за нашите момчета момент.

Публиката демонстрира две основни характерни черти на ботевизма - ВЯРА и БОРБА, които бързо бяха прихванати от футболистите и оказаха решаващо значение за продължаването ни в турнира. С поведението си по време на мача привържениците на Ботев показаха още веднъж колко голямо влияние могат да имат върху представянето на отбора. 12-ият "жълто-черен" играч доказа, че е много необходим и напълно незаменим.

Вярваме, че положителната атмосфера около отбора ще помогне на Ботев да преодолее трудностите, да се върне трайно на победния път и скоро да разгърнем пред всички другата наша ценност - КРАСОТАТА в играта. С общи усилия можем да се върнем към щастливите дни от началото на сезона и да видим любимия ни тим такъв, какъвто го искаме.

САМО БОТЕВ!

ПФК БОТЕВ



Виж коментарите (51)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).