Ботев и Черноморец врътнаха 0:0 при U17

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:03 / 18.11.2013
1810
Ботев и Черноморец завършиха 0:0 в мач от предпоследния есенен кръг в първенството на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на централния терен на базата на "канарчетата" в Коматево.

Първата част бе далеч по-интересна от втората и предложи интересни положения за петдесетината зрители, които бяха заели местата си на трибуната.

В 23-ата минута възпитаниците на Иван Цветанов сътвориха най-красивата комбинация в двубоя, след като Йосиф Табаков и Борис Тютюков направиха отлично двойно подаване и Тютюков се озова сам срещу вратаря на "сините", но ударът му прати топката покрай вратата. В края на полувремето пловдивчани изтърваха нова отлична възможност, след като Йосиф Табаков остана сам срещу стража на "акулите", но заложи повече на силата, отколкото на точността, и ударът му се удари в тялото на вратаря на гостите.

През второто полувреме головите положения бяха изключителна рядкост, а в играта на двата отбора имаше много брак. В 60-ата минута гостите имаха добро положение, след като създадоха кратка суматоха пред вратата на Ботев след центриране, но удар на футболист в синьо от близка дистанция прати топката в аут.

След равенството "канарчетата" се свлечеха на 3-а позиция с 28 точки. "Акулите" са 8-ми с 20 пункта.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).