Локо загуби от Витоша Бистрица, Бойко Борисов поигра 30-ина минути

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (81)
15:13 / 16.11.2013
20699
Локомотив Пловдив загуби с 0:1 мача реванш от турнира за купата на България срещу Витоша Бистрица, но с общ резултат 5:1 "смърфовете" продължават на четвъртфиналите. Мачът се игра на "Лаута" след взаимна договорка между ръководствата на двата отбора.

Голът за втородивизионния тим падна след самостоятелен пробив на бившия играч на пловдивчани Четин Садула, който отне от центъра, премина двама бранители и от границата на наказателното поле стреля, топката се отби от левия страничен стълб и влезе във вратата на Кирил Акалски. 

Най-любопитният момент в мача бе в 64-ата минута, когато на терена се появи Бойко Борисов. 54-годишният бивш министър-председател на България вече имаше 2 официални мача в професионалния футбол, след като игра в две срещи в "Б" група. Днес той записа дебют и за Купата на страната.

След края на срещатаБорисов пожела да бие дузпа на вратаря на "смърфовете" Кирил Акалски, като не сгреши и вкара. Цялата сцена обаче премина на фона на виковете "Оставка", идващи от събралото се от страни множество.

Припомняме, че в края на първата част бистришките тигри получиха право да изпълнят дузпа, но Николай Божов изпълни слабо, а Акалски отрази.

Дебют с "черно-бялата" фланелка записа юношата на клуба Стоян Григоров. 16-годишният талант записа четвърт час в първия си официален мач за Локомотив.

Витоша - Локо 1:0
1:0 Садула (13)

Витоша: Луков, Върбанов, Павлов, Предев, Садула (54-Яначков), Димов, Божов, Господинов, Стоянов (77-Тодоров), Андонов, Ив. Георгиев (64-Б. Борисов)

Локо: Акалски, Куанг, А. Белаид, В. Георгиев, Марков, Н'Дайе (64-Казнаферис), Якимов (46-Йовчев), Маламов, Т. Белаид (80-Григоров), Лазаров, Стефанов

 



Виж коментарите (81)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).