"Моряците" тренират на максимум за "смърфовете"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:09 / 08.11.2013
2929
По-малко от 24 ч. след мача срещу "Ботев" (Пд) от турнира за Купата на България футболистите на "Черно море" проведоха тренировка на стадион "Тича". Заниманието беше възстановително за участвалите в мача, завършил 0:0 във Варна, а резервите и останалите състезатели направиха нормална тренировка.

Пропусналите срещата с "канарчетата" Даниел Младенов и Емил Михайлов се подготвят наравно със съотборниците си. В събота спортно-техническият и треньорският щаб ще решат кои "моряци" са готови за влязат в групата за гостуването на "Локомотив" в Пловдив в понеделник. Мачът е от 18 ч. на стадион "Лаута". 

Таско Тасков от София ще ръководи двубоя от 17-ия кръг на А група между "смърфовете" и варненци. Негови помощници ще са Цветан Трифонов и Георги Караколев, а за четвърти съдия бе избран Пламен Георгиев. Събитията зад двете врати ще следят Станислав Ставров и Стоян Денев.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).