Община Пловдив спечели областен турнир по футбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:44 / 08.11.2013
1726
Отборът на Община Асеновград, в който се включиха общинските съветници Енко Найденов, Паскал Терзиев и Емин Гуне, кмета на с. Избеглии Йордан Райчев и служители от общинската администрация, зае почетното 4-то място от общо 6-те отбора участници за купа "Независимост".

Турнирът се проведе в изключителен дух на коректност и феърплей на стадион "Шипка" в Асеновград със съдийски състав Любомир Минцев и Георги Попиванов от ФК "Асеновец".

На първо място се класира отборът на Община Пловдив, които отнесоха купата, 3 литра станимашки мавруд, грамота и подарък футболна топка. Класирането във втория турнир за купа "Независимост" изглежда така:

I. Община Пловдив
II. Община Калояново
III. Община Садово
IV. Община Асеновград
V. Община Хисаря
VI. Община Марица

Индивидуални награди имаше в категориите:

Най-добър вратар-Георги Георгиев
Най-добър реализатор-Атанас Пашев
Най-възрастен играч-Атанас Узунов
Най-коректен отбор-Община Калояново

Наградният фонд бе осигурен от Община Асеновград. Първите три места получиха купи, грамоти и по 3 литра станимашки мавруд. Те бяха връчени от кмета на Асеновград д-р Емил Караиванов. Заявка за домакинство през 2014 г. направи Община Калояново.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 17


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).