Галя Топалова се стресна от ДАНС, дава заплати

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:23 / 08.06.2008
3845
Президентът на Локо (Пд) Галя Топалова явно се е стреснала от заканите на правителството за тотална ревизия в българските клубове. Единствената собственичка на футболен тим у нас е наредила на подчинените си в следващата седмица да се наредят на касите на стадиона в парк „Лаута".

До преди няколко дни Топалова се инатеше, че няма да се издължи на футболистите, с които се разделя. По този начин без възнаграждения си замина триото от ЦСКА - Сакалиев, Бранеков и Иван Иванов. Заплати не получиха и емблематичните за клуба футболисти Васил Камбуров и Краси Димитров.

Даниел Моралес, който е контузен от март не е виждал и стотинка вече няколко месеца. Бразилецът с последни сили се стреми да додрапа до 15 юни, когато дъщеря му излиза във ваканция. Съотборници на Моралес са му обещали, че ще съберат средства за семейството му поне за самолетни билети до Рио де Жанейро.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).