Даниел Георгиев: Ботев не е фаворит

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
19:12 / 07.11.2013
5914
Не мисля че Ботев е фаворит. Там ако вкараме един гол, може да се окаже решаващ. Това заяви халфът на Черно море Даниел Георгиев след първия мач между двата отбора от 1/8-финалите за Купата на България, завършил 0:0 във Варна.

"Не се получи много бърза среща. И двата отбора, особено Ботев, играха по-предпазливо. Нормално е, има втори двубой и всеки гледа да не допусне гол. Всичко ще се реши в реванша. Резултатът е справедлив. Ботев също могат да са доволни от равенството като гост", добави Георгиев.

Той говори и за предстоящия съперник на "моряците" в "А" група - Локомотив (Пловдив). Двата отбора се изправят един срещу друг в понеделник, 11 ноември, от 18:00 ч. и мачът ще бъде предаван пряко по NEWS7. "Надявам се да издържим физически. Това се явява много важен мач за нас. Не се представяме добре като гости този сезон, въпреки че направихме равни на "Българска армия" и "Герена". С по-слабите отбори не играем добре. Локомотив обаче са 5-ти и ще сме мобилизирани да се представим добре", добави халфът.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).