МВР защо мълчи?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
09:15 / 29.10.2013
5471
Този сезон публиката на Левски забрави къде е Пловдив. Първо, някакви активисти от сектор Б не пуснаха желаещите да подкрепят сините да гледат на живо Ботев - Левски в сектора за гости. Сега пък БФС не пуска никаква публика на двубоя Локо Пловдив - Левски.

Главен комисар Антон Златанов от СДВР, който отговаря за хулиганство, екстремизъм и спортни мероприятия, много обича да говори за проблема по стадионите. Вече няколко години той наистина много говори. Обаче на нас ни писна от говорене, защото искаме да гледаме футбол на стадиона, а не пред телевизионния екран, футболистите също искат да играят пред пълни трибуни, вместо да чуват чуруликането на птичките.

Време е някой отговорен ръководител от МВР в България да излезе и да подаде оставка за това, че не може да се справи с проблемите по стадионите. Заради някакви, които решили да отидат на мач, за да се сбият и да си метнат бомбичките, целият продукт отива на кино.

Ама наистина вече прекалихте! Измислете нещо и не допускайте близо до стадионите и спортните зали доказаните престъпници. МВР много добре ги знае кои са, защото те не са от вчера. А и не са кой знае колко много.

То така е най-лесно - клубовете да се оправят. Хубаво де, но клубовете си плащат на полицията за охрана, а полицията видимо не си върши работата, като не може да предотврати инцидентите. В същото време БФС само констатира нарушенията и налага санкциите. Нещо е объркано в самата система. Но зрителите какво са виновни?!

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 19


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).