Локо не победи у дома Любимец, но продължава напред за Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (78)
17:01 / 13.10.2013
13795
Локомотив завърши наравно 0:0 у дома срещу Любимец в мач-реванш за Купата на България. Така с общ резултат 1:1 и гол на чужд терен "смърфовете" се класираха за 1/8-финалите в надпреварата.

"Смърфовете" опънаха до краен предел нервите на своите привърженици, които до последно трепереха на "Лаута" гостуващия тим да не вземе да вкара някакъв случаен гол, който да изхвърли пловдивския тим от турнира.

Случаен, тъй като домакините владееха инициативата в мача въпреки, че не си даваха много зор в днешната среща. 

Първата опасност пред вратата на Любимец дойде още във 2-ата минута, когато след центриране на Дани Кики, новото попълнение Аймен Белаид бе оставен непокрит в наказателното поле, но ударът му с глава мина встрани от вратата на Рашков.

В 30-ата минута Мартин Камбуров изтърва най-чистото положение за Локомотив. Нападателят получи пас зад отбраната на Любимец и остана очи в очи с Рашков,но в опита си да го преодолее си поведе дълго топката, а след това бе блокиран на самата аутлиния от дотичалия защитник на гостите.

При този резултат се оттеглиха и двата тима на почивката. След нея "смърфовете" продължиха да диктуват играта, но до чисто голови положение възпитаниците на Александър Станков така и не успяха да достигнат. В 81-ата минута Камбуров се полакоми и вместо да подаде на непокрития в наказателното поле Дани Кики, стреля в тялото на вратаря.

В последните минути на мача Майкъл Тевия можеше да се превърне в герой за своя тим, след като при едно разбъркване в наказателното поле на домакините стреля неточно.

Локо - Любимец 0:0

Локо: Господинов, Георгиев-к, Марков, Тунчев, Камбуров (Тимонов), Илиядис, Белаид, Кики (Стефанов), Маламов (Якимов), Гади, Диего

Любимец: Рашков, Панов (Иванов), Будинов, Шоколаров, Огнянов-к, Веселинов (Колев), Тевия, Динчев, Орлинов, Аясс, Вълчанов



Виж коментарите (78)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).