Феновете на Локо искат среща с Галя Топалова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:29 / 04.06.2008
3574
Близо 100 запалянковци на Локомотив Пловдив се събраха на стадион "Локомотив" вчера, броени часове след поредната порция обезпокоителни и скандални рокади в щаба на представителния отбор. Феновете застанаха зад единна позиция, насочена към клубния президент Галя Топалова, подкрепена по-късно и от още черно-бели съмишленици.
Ето и позицията на черно-бялото фен-войнство:

Г-жо Топалова,
Общото мнение на феновете на Локомотив Пловдив е, че публично и многократно заявените от Вас амбиции спрямо ПФК "Локомотив 1936" Пловдив са неизпълнени. След всичко случващо се напоследък с любимия ни отбор сме убедени, че същите няма да се осъществят и занапред, тъй като политиката Ви ярко контрастира с реалността.


Също така, ние не приемаме откровената, безпардонна гавра с емблематични за клуба и историята му личности и отказваме да останем безучастни към случващото се в нашия отбор.
Каним Ви на среща с наши представители в удобни за Вас време и място, не по-късно от 7 юни 2008 г. Настояваме за Вашето лично присъствие на срещата, а не на Ваш пълномощник, тъй като в качеството Ви на собственик на клуба, Вие носите отговорността за неговото състояние и развитие.


В случай, че такава не се състои, това окончателно ще ни убеди, че заедно нямаме бъдеще и ще предприемем всички необходими мерки.

Феновете на Локомотив Пловдив

Пловдив, 3 юни 2008 г.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).