Мъри Стоилов: Подхождаме сериозно към реванша

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
11:46 / 11.10.2013
5231
Треньорът на "Ботев" Пловдив Станимир Стоилов заяви, че отборът му няма да подцени двубоя за Купата на България срещу "Нефтохимик". Въпреки внушителния аванс преди реванша от 1/16-финалите, след 6:0 в първата среща, Мъри е категоричен, че "жълто-черните" ще подходят сериозно и с уважение към противника.

"Нашият отбор ще се отнесе към предстоящия мач с необходимата отговорност и уважение към съперника. Въпреки че имаме доста комфортен аванс, ще искам от футболистите да играят сериозно и концентрирано. В крайна сметка това е един официален мач, който е удобен момент да видим в действие играчи, които по-рядко са намирали място на терена досега. Те трябва да подходят максимално отговорно и да се стремят да покажат футбола, който искаме да виждаме. Надявам се да зарадваме хората, които ще наблюдават двубоя с хубав футбол и победа", заяви наставникът на "жълто-черните" пред клубния сайт.

Стоилов сподели, че има вероятност в игра за първи път през сезона да се появи Иван Цветков. Нападателят бе опериран по време на лятната подготовка на "канарчетата", след което излекува две контузии и вече тренира пълноценно. Треньорите и медицинският щаб следят изкъсо състоянието на голмайстора и непосредствено преди срещата ще преценят дали Цветков ще вземе участие в нея.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).