Черноморец посреща Локомотив без капитана си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:12 / 04.10.2013
2384
Днес се проведе пресконференцията на Черноморец-Бургас преди домакинския сблъсък с Локомотив Пловдив, който е тази неделя от 18:00 часа. В брифинга участваха помощник треньора на бургазлии Петър Колев, както и централният бранител на тима Мартин Кавдански.

"Групата за предстоящия двубой ще бъде определена на 100 процента в утрешния ден. Все пак на този етап мога да кажа, че поради контузии ще отпаднат вратаря Ник Дашев, който има разтежение на бедрен мускул, Маркиньо също не е напълно възстановен. Знаете за състоянието на Преслав Йорданов, така че и той отпада. Бруно Оливейра също не попада в групата. Капитанът Ванчо Траянов също ще пропусне срещата, тъй като е наказан за червен картон, който получи в мача с ЦСКА. Яни Пехливанов тренира пълноценно цяла седмица с нас и се надявам да е готов за двубоя.

В Локомотив Пловдив са минали едни от най-хубавите ми години като футболист, но въпреки това не мога да кажа, че сега очаквам мача с някаква по-различна емоция. За мен е мач като всички останали, в който се надявам да изчистим всички останали индивидуални грешки в защита и като цяло отборните действия, и да се поздравим с победата", сподели още Колев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).