Владо Арабаджиев сменя гаджетата през две седмици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:29 / 03.06.2008
19288
По подобие на световните асове в автомобилния спорт и българският №1 Владимир Арабаджиев е сред най-желаните ергени на местна почва. Наследникът на богатата пловдивска фамилия - Ветко и Маринела Арабаджиеви, от няколко години се опитва да пробие във Формула 1. Засега обаче 24-годишният младеж бележи повече успехи на нежния фронт. Той стана европейски шампион по картинг за 2007 г., а после бе обявен за пилот на годината у нас.

Арабаджиев се пробва във Формула 3, откъдето тръгват всички талантливи пилоти за Ф1. Дали ще пробие при най-бързите, ще покаже бъдещето. През това време обаче Владо не си губи времето и често е в центъра на вниманието на жълтата преса. Напоследък интересът към него нарасна не толкава заради автомобилните му постижения, а заради връзките му с най-горещите момичета. Още се носят легенди за бурната му връзка с джобното фолк изкушение Мария, по-известна като Мара Отварачката. Според запознати любовта е била толкова бурна, че младежът се бръкнал за няколко клипа на певицата. Миньончето обаче се омъжи и Владо я смени с друга секс бомба.

Много шум се вдигна и около връзката му с плеймейтката и
бивша изгора на вратаря Николай Михайлов
- Николета Лозанова. Пловдивчанката се прицели в именития си съгражданин, а това се разбра, когато двамата се показаха заедно на концерт на Snap в Пловдивския панаир. Наследникът на хотелиерската империя "Виктория груп" и засуканата девойка се гушкаха много зрелищно и не оставиха никакви съмнения по въпроса дали са просто приятели или нещо повече. Николета, вече преживяла публичната разлъка със сина на Боби Михайлов, използва целия си арсенал от сексапил и женски чалъми, за да оплете в мрежите си Арабаджиев. Много се стара момичето, но май не се получи. От цялата олелия в най-добра кондиция излезе Владо.

И за да докаже достоверността на приказката "Нова кола - нов късмет или ново гадже в нея", пилотът се появи с още по-атрактивна мацка. От няколко седмици Арабаджиев младши бръмчи с поръчково БМВ 6 в модерния цвят - перлено бяло.
А на абитуриентския бал на сестра си Алекс той дойде в компанията на Калина от шоуто "Островът на изкушението".
Наследникът на прочутата фамилия мълчи, но стройната девойка, чиято популярност нарасна и покрай участието й в предаването "Градски момичета", не пропусна да се похвали, че е новото гадже на пилота.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).