Гърци готвят оферта за Бадема

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:21 / 03.06.2008
1313
Два професионални клуба от Гърция готвят оферта за футболиста на Марица Емил Стоев-Бадема, съобщават от пресслужбата на "жълто-сините". С трансфера на нападателя, отбелязал 12 гола през това първенство, се е заел лично известният гръцки мениджър Йоргос Аврамис. През изминалия пролетен полусезон импресариото изгледа два мача на жълто-сините и остана много доволен от качествата на 22-годишния таран.

Аврамис, който работи за няколко клуба в Гърция, отдавна се интересува и следи футболисти на Марица, заради добрите си контакти със собственика на пловдивския клуб Рангел Берберов.

Скаутът от Атина е проявил сериозен интерес и към юношеския национален вратар Димитър Грабчев, на когото също търси подходящ професионален тим в южната ни съседка. Гръкът обаче искал да намери солидни отбори за Бадема и Грабчев, в които двамата да се развиват и растат във футбола.

Както е известно Емил Стоев е трансферна цел и на новака в елита Локомотив (Мездра) и на смолянския Родопа, където твърдо са решили през новия сезон също да атакуват промоция в "А" група. И от двата клуба обаче засега не са започнали преговори за привличането му.

"Дали Емо и Митко ще бъдат трансферирани, ще зависи първо от офертите, които пристигнат за тях и предлаганите им лични условия. Тежката дума все пак ще има президентът на нашия клуб Рангел Берберов", обясни старши треньорът на жълто-сините Иван Петров-Чекиста.

Наставникът тези дни ще има среща с Берберов, на която ще бъде обсъждена лятната селекция за новото първенство в "Б" група.

"Лично аз не се притеснявам, дори и да продадем няколко момчета. Защото в нашата школа непрекъснато излизат талантливи футболисти, които след бърза адаптация могат с успех заиграят и при мъжете", допълни Иван Петров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).