Ботев ще гостува на Колежа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
10:05 / 01.10.2013
6910
Пародията в българския футбол изглежда няма край. Поредната странна ситуация е напът да стане факт - сега в турнира за Купата на България. Ботев Пд почти сигурно ще гостува на Нефтохимик в реванша от 1/16-финали-те в надпреварата на своя стадион "Христо Ботев" в Пловдив вместо край морето, разбра "7 дни спорт". Освен това вторият сблъсък между двата тима се очаква да бъде изтеглен за по-ранна дата - 12 октомври (събота). Според предварителната програма реваншът трябваше да се състои на 23 октомври. 

Причината за достигане до промяната е по желание на Нефтохимик. Според непотвърдена информация факторът, който е повлиял за това решение, е финансовата криза, налегнала бургаския клуб. На практика бургазлии не виждали смисъл да пръскат пари, които са кът при тях, за да организират реванша край морето. И без това интригата в сблъсъка приключи още в първия мач в Пловдив, в който Ботев Пд сгази Нефтохимик с 6:0 и вече чака жребият да отреди името на съперника им за следващата фаза на турнира. По този начин пловдивчани ще се наемат с осигуряването на организацията на реванша. Така почти сигурно жълто-черните ще приемат бургазлии на Колежа. Очаква се само Спортно-техническата комисия към БФС да утвърди официално промяната.


Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).