Ботев с трудна победа над Оскар при U19

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:55 / 30.09.2013
2344
Ботев победи с 2:0 Оскар в мач от 8-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. По този начин "канарчетата" продължиха победата си серия. Впечатляващ е и фактът, че от началото на сезона "жълто-черните" имат 7 сухи мрежи от 8 двубоя.

Като цяло ботевистите контролираха случващото се на терена, но особено през първата част рядко стигаха до чисти голови положения.

След почивката "жълто-черните" видимо подобриха играта си и не позволяваха на съперника да преминава центъра на терена. Възпитаниците на Костадин Видолов стигнаха до няколко отлични положения, но ги пропиляха с лека ръка.

Така се стигна до 77-ата минута, когато капитанът Валентин Томов получи топката в наказателното поле и с две ръце бе съборен от противник, за което главният съдия отсъди дузпа. Зад топката застана именно Томов, който с хладнокръвно изпълнение откри резултата.

Въпреки попадението, пловдивчани продължиха да натискат и стигнаха до втори гол. В 92-ата минута се получи поредното меле пред вратата на софиянци, след което най-съобразителен бе влезлият като резерва Никола Марин, който с удар от 5-6 метра опъна мрежата за 2:0.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).