Георги Иванов жадува за реванш с Мъри Стоилов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
09:19 / 25.09.2013
4875
Георги Иванов-Гонзо и Станимир Стоилов така и не заработиха като тандем на "Герена". Затова пък днес за втори път ще се срещнат на треньорското поприще. Ботев (Пловдив) приема Черно море от 16:00 часа днес в 10-ия кръг на А група.

За разлика от ми­налия сезон през този "моря­ците" на Гонзо вървят ста­билно в първенството. И са само на 4 пункта зад "канари­те", които са спрягани за най-сериозния претендент на Лудогорец за титлата. Със си­гурност Иванов ще иска да сложи прът в колелата на Стоилов. Чието самочув­ствие е разклатено след по­ражението от Берое в Ста­ра Загора.

През пролетта Гонзо и Мъри отново кръстосаха шпаги. В 19-ия кръг Черно мо­ре направи равен с Левски, с което повиши акциите си. Още в следващия кръг обаче той гостуваше в Пловдив на Ботев. А "канарите" без проб­лем спечелиха с 3:1. Сега Ива­нов ще иска да покаже, че ве­че е доста по-напред с мате­риала, и ще се опита да не си тръгне с наведена глава от родния си Пловдив.

Валери Домовчийски по­падна в групата за мача с Черно море, но до последно Стоилов ще се колебае дали да го пусне титуляр. Той има големи проблеми с комплек­товането на състава. Двубо­ят със сигурност пропускат Тодор Неделев, Иван Цвет­ков, Мариян Огнянов и Георги Сърмов.

Треньорът на Черно море Георги Иванов планира испа­нецът от гамбийски произ­ход Бакари да замени конту­зения Георги Божилов на вър­ха на атаката. Последният е с травма на глезена след дву­боя с Локомотив София и бе оставен във Варна. Участие­то на Бакари обаче също не е на 100% сигурно, тъй като и той е с контузия, макар и по­лека. Очаква се той да играе на инжекции. Дилемата пред Гонзо е кой да започне двубоя по десния фланг, като с най-големи шансове е Даниел Георгиев. При този вариант Тодор Паланков ще излезе титуляр като опорен халф. Другата възможност е Геор­гиев да действа на обичайната си позиция до Еденилсон, а като крило да играе Даниел Младенов

Вероятни състави:

Ботев (Пд): Стаховяк, Христов, Спрокел, Грънчаров, Минев, Иршак, Галчев, Педро, Анисе, Вандер, Ромарио.

Черно море: Китанов, Венков, Котев, Александров, Сашо, Георгиев, Бергонси, Илиев, Младенов, Райков, Бакари.


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).