Марица отпадна за Купата на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:00 / 12.09.2013
2876
Отборът на "Марица" отпадна от турнира за "Купата на България" след загуба от водача в класирането на Югоизточна "В" група "Созопол" с 0:1. Единственият гол падна в 70-та минута и бе дело на Димитров.

"Жълто-сините" се раздадоха докрай в борбата с противника, но не им достигна малко шанс. Футболистите на гостуващия отбор имаха физическо превъзходство и играеха със самочувствие.

Небесно сините от морския град са един от водещите отбори в третия ни ешалон през този сезон. Маричани се представиха достойно в срещата и имаха своите шансове.

Въпреки загубата "жълто-сините" оставиха добри впечатления и зарадваха своите фенове с представянето си като цяло в турнира. Те на два пъти отстраниха представители от по-горна група, ("Спартак" (Пловдив) и "Димитровград") и доказаха с играта си, че не заслужават да играят в ниските нива на българския футбол.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).