Зума: Нуждаем се от бърз на­падател

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
11:36 / 20.08.2013
7922
Почетният президент на Локомотив Пловдив и спортен директор на клуба Христо Бонев взе отношение по някои от най-наболелите теми в ти­ма. Той говори пред "Тема Спорт" за двете поредни загу­би - от Черно море с 0:1 във Варна и от Лудогорец на "Лаута" - 0:1, както и за това, от какво имат нужда черно-белите, за да се върнат на побед­ния път.

"Ако анализираме истински и сериозно ситуацията, ще ви­дим, че ние успяхме на крака, на бързо да направим селекция и да сглобим отбор. Така че не­минуемо очаквахме да има такива спадове и загуби в начало­то. С Черно море определено подценихме ситуацията и съперника. Срещу Лудогорец нещата опряха до по-голямо май­сторство, сработване и качество. Сега играчите сами трябва да разберат, че ако искат да се говори с респект и уважение за тях, са длъжни да победят Нефтохимик в Бургас и Локомотив София у дома преди паузата. Така ще добият по-голямо самочувствие и Сашо Станков ще може на спокойствие да отстрани някои от слабостите", коментира Зума.

"Нуждаем се от един бърз на­падател и колкото се може по-скоро Паулиньо да влезе във форма, защото ни трябва и халф, който да връзва играта. На правилния път сме", категоричен бе Христо Бонев.


Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).