Цветан Василев: Можем да станем шампиони и да отстраним Щутгарт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
13:28 / 02.08.2013
6997
Мажоритарният собственик на Ботев (Пловдив) Цветан Василев коментира равенството 1:1 с Щутгарт, както и шансовете на "канарчетата" за спечелване на шампионската титла.

"Мисля, че нашият отбор играе европейски футбол. Изпуснахме победата, но все пак имаме огромни шансове да се класираме след втория мач. Публиката е моят мехлем и балсам за душата. Казах на футболистите, че съм горд с тях и искам да продължат в същия дух. Хареса ми играта, винаги съм казвал, че в Ботев най-много харесвам публиката", заяви Василев след двубоя.

"За тази година не бих казал, че е изпълнена програма максимум, защото се видя, че може да продължим напред. При нас няма програма максимум или минимум. За нас има една основна цел, това е отборът да играе достойно, това е моята мечта. След всеки мач играчи и треньори да излизат и да гледат достойно публиката."

Бизнесменът взе отношение и по въпроса дали Ботев има потенциал за спечелване на шампионката титла.

"Няма титла на всяка цена и никога не бих поставил такива цели. Отборът е способен да спечели титлата и да елиминира Щутгарт. От тук нататък искаме и шанс, който е беше на наша страна", допълни бизнесменът.

Цветан Василев коментира и представянето на Лудогорец срещу Партизан.

"Лудогорец заслужава поздравления. Радвам се, че Кирил Домусчиев продължава да прави чудеса в един отбор, в който никога не е имало традиции. Прави му чест, като Дон Кихот е, като мен", завърши коментара си босът на Ботев (Пловдив).

Източник: topsport.bg



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).