Матеус отписа Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
09:06 / 31.07.2013
7123
Бившият селекционер на националния отбор Лотар Матеус се изказа много ласкаво за Берое в интервю .

Германецът е гледал реванша от предварителните кръгове на Лига Европа между израелския Апоел и старозагорци в Тел Авив (2:2). "Берое ми направи добро впечатление. Добра организация, играчите се опитваха да владеят трайно топката доколкото им позволяваха техническите възможности и индивидуалната класа. Не може да се отрече и, че от Апоел не се напъваха особено след убедителния успех в първия мач", казва Матеус. Той категорично отписва другите ни евроучастници в предстоящите им сблъсъци. 

"Да се сравнява Щутгарт с Ботев е все едно да сравнявате Лотар Матеус в най-добрите му футболни години и сега. В момента Партизан е в криза, но това е клуб с европейски традиции и манталитет и очаквам да продължи за сметка на Лудогорец. Честно казано, не познавам тима от Разград, знам само, че там се работи много сериозно", добави легендата.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).