Тумби: Ботев намери верния път благодарение на Стоилов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
08:59 / 31.07.2013
4074
Славният футболист на Ботев Пловдив Георги Попов-Тумби вярва, че тимът има своите шансове да елиминира Щутгарт. Преди всичко обаче отборът трябва да остане здраво стъпил на земята и най-важното - да не допуска гол на "Лазур".

"Очаквам да стане хубав мач с Щутгарт. Двубоят няма да бъде лек, но това не трябва да ни притеснява. Ботев играе добре, набира самочувствие и стига то да не избие в нещо друго може да се поздрави с успех. Всеки един резултат трябва да се приеме, тъй като е видно, че отборът е намерил своя път. Може да се отбележи напълно резонно, че най-голямата заслуга за това е на треньора Станимир Стоилов, който накара футболистите да играят по начин, по който трябва да се действа в съвременния футбол. В края на миналия сезон казах, че на Ботев му трябва малко време, за да влезе във форма. Това време явно дойде", споделя бившият футболист на канарчетата.

"Както Щутгарт има шансове срещу Ботев, така и ние имаме шансове срещу тях. За да елиминираш немски отбор трябва да не допуснеш попадения във вратата си у дома и да вкараш поне два гола. Не винаги става това, които искаш, но Ботев има шанс", продължи Попов.

Източник: в. "Тема спорт"



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).