Локо се цели в нападател на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
10:17 / 03.06.2013
5792
На Лаута искат на всяка цена да се подсилят с нападателя Петър Атанасов, научи "7 дни спорт" от свои сигурни източници. Пречките за стартирането на разговори за привличането на 23-годишния бивш младежки национал на този етап са две. Едната е, че бързакът има действащ договор за още една година с Ботев Пд, а другата - на Лаута няма собственик, който да се опита да го закупи.

Самият Атанасов изкара пролетния полусезон като преотстъпен в хита в "Б" група Раковски, с който жълто-черните провеждат тясно сътрудничество. Петьо премина в клуба от родния си град Раковски, след като Станимир Стоилов пое Ботев Пд и реши да го прати да се обиграва в "Б" група. Сега по време на предсезонната подготовка Атанасов може да получи шанс от Мъри да се опита да го убеди да го върне на Колежа. Шансовете да играе за жълто-черните през новия сезон не са особено големи и е по-вероятно нападателят на продължи да играе под наем в Раковски.

На Лаута надеждата е била най-вече талантът да отпадне окончателно от сметките на Ботев, за да се опитат да го прилагат. При сегашната ситуация в Локо Пд негов трансфер при черно-белите на практика е невъзможен. Иначе Атанасов е силно желан на Лаута от треньора Стефан Генов, който заедно с Иван Маринов-Масларя го бяха взели в школата на Локо Пд през 2006 г. По-късно Атанасов заигра в Брестник, откъдето го привлече Ботев Пд.

В последните дни се появи информация, че от Локо Пд проявяват интерес и към бившия капитан на канарчетата Даниел Божков, чийто контракт с Раковски изтича в края на месеца. От Лаута обаче отрекоха пред "7 дни спорт", че универсалният футболист попада в селекционните им планове



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).