Райков и Илиев респектират Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:03 / 17.05.2013
2560
В "Локомотив" (Пд) са силно респектирани от Симеон Райков и Георги Илиев. Треньорът Стефан Генов е добре запознат с качествата на двамата, тъй като Райков израсна като футболист край него на "Латуа", а на Жоро беше повече от две години треньор на "Тича". Генов е още по-притеснен от факта, че двамата се намират в топформа, което пролича и в последните два мача на "моряците" срещу "Литекс" (1:0) и ЦСКА (2:3). Поради тази причина треньорът на "Локо" ще изисква от своите да спазват стриктно тактическата дисциплина и да се стремят, доколкото е възможно, да неутрализират Райков по фланга и Илиев в средата на терена. Както е известно, Георги Илиев постигна едни от най-големите си успехи именно с "Локомотив" (Пд).

Варненският полузащитник стана шампион с тима през 2004-та, взе Суперкупата и участва в евротурнирите. Жоро бе един от любимците на феновете на шампионския тим на "Локо", а и още повече ги зарадва, когато обяви, че кръвният враг "Ботев" (Пд) е сред трите отбора в България, за които никога няма да играе.

Източник: "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).