Николай Митов: Друго освен победата не ме интересува в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
07:49 / 02.05.2013
1955
Старши треньорът на Левски Николай Митов говори пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя от 25-ия кръг на първенството срещу Локомотив Пловдив. Ето какво заяви той:

"Заканите на Локомотив Пловдив са си техен проблем. Имам уважение и респект, но искам да победим. Друго освен победата не ме интересува. Искам раздаване през всичките 90 минути, за да вземем трите точки. Няма да пазя футболисти, аз решавам кой да играе. Не летим в облаците, настроението е добро, но сега ни интересува само мача с Локомотив Пловдив. Няма да карам футболисти да си изкарват нарочно картони. Нормално е да има натрупани картони, защото сме в края на сезона, има го във футбола. Искам нашите фенове да ги виждам, така както бяха в събота след дербито. Знам как са се чувствали, това искам", заяви Митов.

"Искането за отлагане на мача с Лудогорец си е решение на ръководството, аз няма какво да го коментирам. Не се притесняваме, ако трябва ще играем в цикъл сряда-четвъртък. Това е положението, щом е такава програмата, играем. Няма да ги коментирам Лудогорец. Не ме интересуват. Сега ме интересува мачът с Локомотив Пловдив", доабви Митов.

"Говоря на моите футболисти, че искам да се раздават до последната минута. Това иска да вижда нашата публика, тя винаги ще ги обича, ако го правят. Това е пътят да вървиш нагоре. Раздаване в тренировките и мачовете. Не ме интересува какво е било. Футбол на спомени не се играе", каза още Митов.

"Изпитвам хубави чувства към Локомотив Пловдив. Много уважавам хора като Христо Бонев и Наско Узунов. Публиката на Локомотив Пловдив е чудесна, но дотам. Аз обичам Левски и искам победа. Искам нашата велика публика да е щастлива и след този мач. Гаджев ще бъде в групата, което значи, че е готов за 90 минути. Аз преценявам, колко ще изиграе в този мач", отбеляза специалистът.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).