Локо Сф прибра Дани Кики

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:50 / 27.04.2013
2349
Дани Кики е поредният нов футболист в Локомотив Со­фия. Вчера халфът подписа с червено-черните и бе карто­текиран в БФС. Очаква се бив­шият играч на Локомотив Пловдив дори да попадне в групата за визитата на Мон­тана.

Кики тренираше месец и половина със столичните железничари, докато влезе във форма. Той не бе играл футбол малко повече от година. За последно полузащитникът носи екипа на Раковски.

В същото време стана яс­но, че старши треньорът на Локомотив София Емил Велев няма да може да разчита на трима основни играчи за ут­решното гостуване на Мон­тана.

Капитанът Александър Бранеков усука коляно на реванша за купата срещу Левс­ки, а ядрено-магнитният резо­нанс показа, че има разтегна­та коленна връзка. Надежди­те са бранителят да бъде го­тов за следващия мач, който ще е срещу Черно море у дома на 2 май.

Вече доста време продъл­жава лечението на бразилеца Маркиньос, който дори ходи на преглед при известната сръбска лечителка Мариана. Халфът тренира с кондиционния наставник на железнича­рите Пламен Нягин и все още не е ясно кога ще бъде готов за игра.

Бранимир Костадинов има възпаление на аддуктора, поради което пропусна и ма­ча срещу Левски. И той ще отсъства срещу Монтана, но има голям шанс да се възста­нови за домакинството сре­щу моряците.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).