Славия е на път да отмъкне младок от Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:25 / 29.03.2013
3893
Славия е на път да измъкне младока Серафим Михайлов от Локомотив Пловдив, разбра "Тема Спорт". Белите са доста настойчиви в опитите си да примамят нападателя на "Овча купел" и дори са му предложили предварителен договор.

Както е известно, в момента той няма професионален контракт с Локо. Причината е, че Михайлов все още не е навършил 18 години. Той има рожден ден на 25 април. Затова белите няма да плащат трансферна сума, ако успеят да го вземат, а само обезщетение на смърфовете и родния клуб на играча Спартак Пловдив.

Серафим Михайлов нашумя през януари 2012 година. Тогава той започна проби в английския Манчестър Сити, а през юни направи дори няколко тренировки с първия тим.

Михайлов обаче така и не успя да подпише договор с англичаните и през есента се завърна в България. Той реши да приеме офертата на Локо Пд и на 26 октомври се присъедини към черно-белите. Само 5 дни по-късно направи своя дебют с черно-бялата фланелка. Младокът се включи срещу Литекс (0:0) за Купата на България.

Стартът му бе обещаващ, но след това Михайлов много рядко получаваше шанс за изява. В "А" група до момента е взел участие само в 5 мача - престоял е на терена едва 132 минути. Той все още не е реализирал гол.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).