Четвъртият в турската Суперлига с интерес към Вандер Виейра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
09:11 / 20.03.2013
8499
Турски елитен клуб проявя­ва сериозен интерес към нападателя на Ботев (Пловдив) Вандер Виейра. Това призна мениджърът Джери Перейра npeд "Тема Спорт".
Става въпрос за петия в Суперлигата Касъмпаша.

Агент, който работи с клуба, е присъствал на мача на "ка­нарчетата" с Черноморец в Бургас, за да наблюдава имен­но представянето на брази­леца. Той е останал впечатлен от играта на Вандер, който вкара първия гол при успеха с 2:1, като попадение­то бе изключително красиво.

В момента в Касъмпаша се подвизава националът Георги Сърмов. Преди време пък Левски продаде там и Николай Димитров-Хичо.

"Имаше един мой приятел от Турция, който следи Ван­дер Виейра. На мача беше и Несим Нешадов, който има силни позиции в Турция", зая­ви мениджърът Джери Перейра.

Ръководството на "жълто-черните" е определило цена от 600 хиляди евро за брази­леца, който дойде на "Коле­жа" през миналото лятото, преди началото на сезона.

"Засега хората само сле­дят играта на Вандер. Ще го гледат още няколко пъти, но развитие се очаква най-рано през май", добави Пе­рейра.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).