Фенове надъхват "смърфовете"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:48 / 04.04.2008
5468
Около 40-ина привърженици изгледаха днешната последна тренировка и след нейния край надъхаха отбора за утрешното градско дерби с Ботев. "Горе главите, момчета. Играйте като мъже и се раздайте докрай на терена. Каквото зависи от нас, ще го направим. Няма да се чувствате като гости на техния стадион", заявиха запалянковците.

Треньорът Драган Канатларовски направи само една промяна в своя състав в сравнение с предишния двубой срещу Марек. В групата се връща изтърпелият своето наказание Явор Въндев, като той зае мястото на юношата Стайко Стойчев. С отбора тренираше и Стойко Сакалиев, но той не бе включен сред 18-те.

Групата на Локо (Пд): Ставрев, Акалски, Мечечиев, Иванов, Милиев, Сечков, Йошев, Кюмюрджиев, Даксон, Вели, Том, Горанов, Димитров, Кики, Въндев, Заков, Тодоров и Илиев.

След двубоя с ЦСКА старши треньорът Драган Канатларовски ще се прибере в Македония, за да получи работната си виза, която до тогава трябва да е готова. Веднага след това той ще бъде картотекиран в БФС. До тогава 48-годишният специалист може да стои на резервната скамейка, като в протокола ще бъде записван като селекционер на тима.

Източник: Lportala.net



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).