Тенчо Тенев: Това е най-хубавия мач в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:23 / 03.04.2008
3765
Старши треньорът на Ботев Пд Тенчо Тенев заяви за Гонг, че ако двата отбора имаха цели в първенството, които да преследват, дербито щеше да е по-силно. „Много по-добре ще е по-добре двата отбора да се борят за класиране. Тогава качеството на игра и самото дерби ще е на по-високо ниво", каза Тенев. Той сподели, че вече се е чул със своя колега и приятел Драган Канатларовски, който е треньор на Локомотив. „Вече се чух с Драги и му пожелах успех на чело на Локомотив. Той е добър треньор и смятам, че ще се справи", заяви още Тенев.

Специалистът заяви, че чувството е по-особено преди този мач. „Това е мач, който трябва да спечелим. Това е най-хубавият мач не само в Пловдив, а и в България. Мисля, че силите на двата отбора са изравнени и не смятам, че има фаворит. Момчетата искат да играят добре и да спечелят мача. Не виждам някакви притеснения. Има амбиция за това представяне, което е било миналия сезон, но да се надяваме, че съдбата ще им върне", коментира Тенев.

Специалистът каза, че в клуба не се е говорило предварително за премии. „Президентът винаги завишава премиите, ако отборът играе добре и печели. Той е много точен човек и си е точно на мястото. Нека ние първо го зарадваме, пък за премии не мислим. Колкото до съдията Антон Генов няма смисъл да го коментираме. Той е най-добрият български съдия и съм сигурен, че ще се справи в дербито," каза Тенев.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).