Кирил Андонов: Дано футболистите излезнат пределно мобилизирани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:32 / 03.04.2008
3082
"Величко Величков трайно отпада за дербито. Георги Какалов получи контузия на същия глезен, който му беше проблемен и преди. Вчера не тренира, а днес ще преценим. Напрежението е като преди всеки мач, който спечели ще вземе 3 точки, а не 6 или 9. Приканваме футболистите да излезнат пределно мобилизирани и концентрирани и да покажат това на каквото са способни," каза помощник-треньора на Ботев Пловдив Кирил Андонов на пресконференцията на тима преди Дербито с Локомотив Пловдив.

"Този мач го печели който е по-мобиилзиран и концентриран, моментното състояние не е от особено значение. Опасения към съдиите нямам, но мисля че Антон Генов ще се справи. Надявам се домакинството да наклони везните в наша полза, но всичко зависи от нашите футболисти. Надявам се футболистите да са си извадили поука след 0:4 през есента."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).