Канатларовски: Чакам с нетърпение дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:31 / 03.04.2008
4531
"Цялата седмица се подготвяхме максимално за този мач. Чакаме го с голямо нетърпение. Явор Въндев днес беше с температура 38 градуса и все още не е 100% сигурно дали ще може да играе. Тренировките, които провеждаме са натоварващи, но футболистите са професионалисти и това не им пречи. Вече съм наясно с какво разполага Локомотив. Преди дербито с Ботев ще гледаме видеозапис, като ще направим анализ на играта на противника заедно с футболситите," каза старши-треньорът на Локомотив Драган Канатларовски на пресконференцията преди дербито с Ботев.

"До сега не съм присъствал на този мач, но от колегите ми в треньорския щаб и футболистите знам за какво става дума - оргомно желание за победа, едно от най-големите дербита в България. Моментната форма и класа на отборите няма значение в този мач," допълни специалистът.

"В този мач Канатларовски няма да победи, ще победи целия отбор на Локомотив. Точките се пишат на отбора, а обикновено заслугите се приписват на играчите. Аз все още нямам възможност да седя на пейката, вместо мен там ще е Аян Садъков."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).