Христолов се престрашава да гледа мач от трибуните

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:21 / 02.04.2008
3143
Президентът на Ботев Димитър Христолов вече е решил да ходи на мачовете на тима. „Имам вътрешно напрежение, по-скоро яд, но трябва да съм на стадиона. Дербито си е дерби", разкри Христолов.

За последно босът гледа на живо изявите на момчетата си в шампионатен мач през есента - 1:1 срещу Черно море. След срещата той бе нападнат от фенове с камъни, а оттогава присъства единствено на контролата с Хайдук (Сплит) в Хърватия през зимата.

Шефът на Ботев (Пд) тотално отряза мераците на Берое да си върнат Жельо Желев и Иво Иванов. Футболистите през зимата подписаха с пловдивчани, но след това своеволно се завърнаха под Аязмото.

Очакваше се развръзка по техния казус да има след „Битката за Тракия", но изглежда, че това няма да се случи.

„Желев и Иванов могат през следващите 2,5 г. да играят само в Ботев. Беройци да не прехвърлят топката. Не са си мръднали пръста за тях. Чакат ги, но и пари да извадят, няма да ги получат", категоричен бе Христолов.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).