Изпълнителният директор на Локо иска победи срещу ЦСКА и Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (62)
10:33 / 18.02.2013
7629
Изпълнителният директор на Локо Пд Николай Почеканов очаква отборът да играе с голям хъс през пролетния дял на шампионата. Той е убеден, че тимът притежава сериозен потенциал, а младите футболисти на черно-белите, които изгряха на футболния небосклон през есента, са амбицирани да затвърдят добрите впечатления и след подновяването на шампионата.

- Очаквам момчетата да бъдат още по-мотивирани и да играят с още по-голям хъс и желание през пролетта. Може да се каже, че всеки мач ще е като финал за Локомотив. Всичко при нас се решава на футболния терен. При г-н Марешки няма как да се стигне до полягане на този или онзи, или някакви други смешни схеми. Нямаме конкретно поставена цел пред отбора, но това, което искаме, е футболистите на първо място да доставят удоволствие и да радват многобройните ни фенове. А след това да играят и за себе си. Смятам, че даваме едни от най-големите премии в А група, а са обявени и конкретни бонуси за определени резултати, което считам, че ще мотивира отбора още повече. През пролетта на Лаута ще гостуват и ЦСКА, и Левски, а ние искаме да победим и двата отбора. Във всеки мач имаме и нашия 12-и играч - феновете, които са претенциозни, но и същевременно изключително верни. На всеки стадион отборът се чувстваше като домакин през есента, сигурен съм, че това ще продължи и занапред" - заяви Почеканов.

Той каза още, че по отношение на селекцията последната дума има спортно-техническият щаб и Стефан Генов.

- Не, че се хвалим, но откакто дойдохме в клуба, Локомотив се превърна в изключително изряден. Не съм запознат напълно, но не знам да има друг клуб в България, в който да се плаща и данък върху премиите. Дори и това отношение се вижда изрядността пред закона. Когато кажем "не" на даден въпрос, значи "не", а когато кажем "да" и обещаем нещо, го изпълняваме - завърши изпълнителният директор на черно-белите.

Източник: "7 дни спорт"



Виж коментарите (62)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).