Левски прецакали Ботев за Гари Родригес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
10:28 / 18.02.2013
5055
В сюжет за трилър Левски е излъгал Ботев (Пд) за новата си звезда Гари Мендес Родригес, който се оказва откритие на Станимир Стоилов, пише "24 часа". Лявото крило от Холандия играеше под наем в 8-ия във Втора лига Дордрехт, но бе собственост на елитния АДО ден Хааг.

Под тепетата научават за таланта чрез партньори на мениджъра Лъчезар Танев. Наблюдават Гари на видео. Харесват го. Стоилов хваща самолета и отива да гледа футболист за пост, за който ударно търси попълнение. Мъри обаче остава много силно впечатлен от класата на "лалето".
И започва акция за привличането му. Четири-пет пъти от управата на Ботев разговарят по телефона с двата холандски клуба. Чуват само: "Не го пускаме, не се продава". Огорчени, "канарчетата" се отказват.

А след пътуването на Мъри "синият" треньор Илиан Илиев гледа на видео Дордрехт заради предложен му централен защитник. И няма как да не види Гари - крилото бие на очи с класа. Левски вади 300 000 евро за Мендес, който изведнъж става продаваем. А Ботев се насочва към Луиш Педро - също холандско ляво крило.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).