Локо завърши лагера в Турция с престижно равенство срещу полски гранд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
17:21 / 12.02.2013
9673
Отборът на Локомотив Пловдив завърши наравно 0:0 срещу тима на българския национал Цветан Генков Висла Краков в последния си мач от лагера в Турция. Двата отбора спретнаха много оспорван мач на терена на комплекс "Папилон" в Белек, като срещата премина със здрави единоборства в центъра на терена. 

"Черно-белите" създадоха първата си опасна атака пред вратата на поляците в средата на първата част, когато Георги Стефанов се размина на сантиметри с топката в пеналтерията, след центриране на новото попълнение на "смърфовете" Атанас Атанасов.

В края на полувремето Даниел Георгиев пропусна да даде аванс на пловдивчани. Халфът не успя да се възползва от неразчетена намеса на вратаря на Висла при едно центриране, който изби коженото кълбо в краката му, но при ударът стражът от легнала позиция парира удара на полузащитникът. 

През втората част двата тима направиха доста смени, а отборът на Висла започна по-добре през първите минути и дори успя да вкара гол, но той бе отменен заради засада. 

До края на двубоя двата отбра, така и не успяха да създадат голово положение и завършиха наравно 0:0.

Така отборът на Локо Пд завърши с престижно равенство лагера си в Турция. Тимът успя да запише две равенство, една победа и една загуба. В сряда пловдивчани се прибират в България, а за следващия ден ще им бъде дадена почивка.

Стефан Генов ще събере отбора в петък за първа тренировка на българска земя, а в събота на стадион "Пловдив" "смърфовете" ще изиграят първият си мач след завръщането от лагера в турския курорт Алания срещу тима на Берое. Мачът е насрочен за 14,30 часа.

На 22 февруари от 14,30 часа на Лаута пък ще е официалното представяне на отбора за пролетния полусезон в "А" група. Това ще стане с приятелски мач срещу Евроколеж.



Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).