Две "канарчета" подновяват тренировки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:21 / 11.02.2013
2972
Двама от контузените футболисти на Ботев подновяват тренировки с отбора в понеделник. Наравно със съотборниците си по време на първото за деня занимание се включи Асен Караславов. В същото време десният защитник Марлон Перейра премина преглед на ехограф в местна клиника, който показа, че холандецът също е добре и ще може да се присъедини към отбора още днес следобед.

По-късно през деня същия преглед очаква и Костадин Дяков, който сутринта се готвеше индивидуално. Леко тичане започна и най-сериозно контузеният в лагера на "канарчетата" Лазар Марин. Младият бранител със сигурност ще тренира на облекчен режим до края на лагера.

Първото занимание в понеделник бе кратко и продължи едва около 40 минути, като в него упражненията с топка почти отсъстваха. Следобедната тренировка на "жълто-черните" започва в 16.00 часа. Между двете тренировки над Агия Напа се изсипа краткотраен дъжд, който бързо отстъпи място на обичайното слънчево време.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).