"Смърфовете" се изкъпаха в Средиземно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (64)
13:54 / 08.02.2013
11267
След края на задължителния крос днес сутринта футболистите на Локомотив (Пд) изпробваха хладката вода на Средиземно море. Почти всички играчи решиха да си оставят траен спомен от февруарски плаж и навлязоха навътре в морето.

Докато траеше къпането, външният термометър в хотела на отбора показваше 21 градуса. Първи във водата се престраши да влезе масажистът на черно-белите Салатин Халидов, който има опит в зимното къпане, тъй като бе изпробвал и водата на нашето Черно море по време на първия подготвителен лагер във Варна. 

Плажът приключи с кратка фотосесия, а докато позираха за снимки, играчите изпяха познатия рефрен на черно-бялата агитка "Само Локо але, с цялото си сърце, аз обичам те-е-е".

Следобед черно-белите ще имат още една тренировка, която ще е с тактически упражнения.

Утре от 15,00 часа е предпоследната контрола на отбора в Турция. Съперник на Локомотив (Пд) ще бъде чешкият Храдец Кралове.




Виж коментарите (64)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).