ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Александров подкрепи феновете срещу БФС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:48 / 08.02.2013Коментари (12)4623
© Plovdiv24.bg
Спортно-техническият директор на Ботев Пд Александър Александров нападна Футболния съюз, а покрай тях и TV7 за датата и часа на срещата на тима му със Славия, пише "7 дни спорт". БФС и медията, която ще излъчва родната "А" група, са стигнали до решението жълто-черните и белите от столицата да се изправят един срещу друг на 1 март, петък, от 15.00 часа.

- БФС отново взе безумно решение като насрочи нашият мач със Славия за 1 март, който е делничен ден, от 15.00 часа, каза Кривия. - С това явно искат да спрат публиката на Ботев. Ние не сме виновни, че някои отбори имат по 80 човека публика и за тях няма значение кога е мачът. Ще настояваме той да бъде преместен в събота или неделя, за да могат нашите привърженици спокойно да дойдат и да гледат срещата. Все пак футболът е за публиката и ако от БФС не знаят, крайно време е да го разберат - ядосваше се на футболния съюз спортно-техническият директор на Ботев Пд.

Сашо Александров май не знае кой е консултант на медията, която излъчва мачовете - шефа му. Той заяви, че по-голямо мало-умие от това да направиш пловдивското дерби в сряда няма, но изрази увереност, че датата за срещата между Ботев и Локо ще бъде променена. Зададена дата за дербито под тепетата засега е 8 май.

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Enji
премахни филтъра

+4
 
 
Официално ТВ7 беше продадена ноември миналата година. Новият собственик е инвестиционният фонд Alegro Capital, консултант на инвеститорите стана Цветан Василев, а Николай Бареков е и продължава да бъде изпълнителен директор на ТВ7. Проектът "Нюз 7" пък отново е иницииран и спонсориран от Цветан Василев /уж по идея на Бареков/ и все още не е ясно от кой ще се ръководи, когато/ако се реализира. Проектът "Нюз 7" е за 24 часа новинарски канал /по примера на CNN/. Той не е и никога не е бил спонсориран от CNN. "Нюз 7" ще платят на експерти от CNN, които да ги обучат. Очаква се проекта да стартира на 3-ти март на честота на ББТ. Едва ли Цветан Василев гласи програмната схема на ТВ7 или пък се договаря с БФС за часа и деня на мачовете. Убеден съм, че той има достатъчно приближени хора, които вече са му казали за тази недомислица. Предполагам, че скоро тя ще бъде поправена. Само Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове пожелаха на Уме и Мертенс "жълто-черна" купа и европейско лято на "Колежа"
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: