Мъри: Хубаво е, че играчите продължават да се стараят и показват желание за игра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:34 / 07.02.2013
2688
Треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов коментира представянето на отбора в двубоя с Дукла (2:0). Ето какво заяви специалистът пред клубния сайт:

"Като цяло задържаме нивото, което показахме в предишната среща. През първото полувреме имаше добра организация в нашата игра, имахме добри положения за гол, които не успяхме да реализираме. През втората част не бяхме компактни и играта се разпокъса. Смятам, че има известно отстъпление що се отнася до организацията и дисциплината, които показахме в предишната проверка", заяви Мъри Стоилов минути след края на срещата.

"Хубавото е, че футболистите продължават да се стараят и показват желание за игра. Във всеки мач имаме и положителни неща, които трябва да запазваме и демонстрираме във всяка следваща среща. При всички положения ни чака още много работа", добави той.

Въпреки създадените ситуации пред противниковата врата и двата отбелязани гола, Стоилов продължава да има претенции към играта в офанзивен план. "Искам повече от представянето ни в атака. Наистина вкарахме два красиви гола, но сме далеч от начина, по който трябва да изглежда Ботев. Продължаваме да работим и да изчистваме стила, който искаме."



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).