"Канарчетата" се разходиха из Никозия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
09:40 / 05.02.2013
2779
Футболистите на Ботев Пловдив получиха почивен полуден, в който да разнообразят програмата си с разходка в Никозия. Всички желаещи да купят нещо за спомен от Кипър, се качиха на автобуса рано сутринта вчера и потеглиха към столицата на острова.

В града, разделящ страната на турска и гръцка част, играчите имаха 3 часа на разположение, за да изберат нещо за себе си и близките, или просто да се поразходят. Точно в 13 часа групата тръгна обратно към Агия Напа, където следобед ги очакваше поредната тренировка от програмата на втория подготвителен лагер.

Пътуването до Никозия си спестиха Станимир Стоилов, част от помощниците му и неколцина от футболистите. В 15.45 наставникът вече бе събрал подопечените си по екип във фоайето на хотела, откъдето отборът пое в две посоки.

Титулярите от мача с Корона имаха кратко занимание с кондиционния треньор на плажната ивица на Средиземно море, докато останалите ги очакваше тактическа и доста по-натоварваща тренировка.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).