Кривия и Минев в люто дерби на джитбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
12:44 / 02.02.2013
4460
Разпускаща тренировка направиха футболистите на Ботев в петъчния следобед в Агия Напа. След интензивните натоварвания в последните няколко дни, Станимир Стоилов реши да вдигне градуса на настроението и включи в заниманието любимите на играчите квадрат, джитбол и малки вратички.

Въпреки тонизиращия характер на заниманието, на едно от игрищата бе повече от интересно. На него в интригуващ сблъсък една срещу друга се изправиха двойките Сашо Александров - Иван Цветков и Веско Минев - Боби Галчев. Четиримата спретнаха драматично люто дерби, което се отличи с много акробатични изпълнения, редица дълги разигравания и куп пререкания както между играчите, така и с арбитрите.

С напредване на геймовете зарядът стана доста сериозен и от двете страни на мрежата успоредно с топката, прелитаха и провокативни реплики.

Първата част в завързания мач бе директора и голмайстора, но след това Минев и Галчев обърнаха до 2:1. От позицията си на шеф, Кривия застави противниците да не напускат полето и срещата да продължи до 3 от 5, след което Сашо и Цветков изравниха геймовете до 2:2.

Поради надвисналия мрак и опасността целия отбор да нощува гладен, Мъри Стоилов сложи край на пращящия от спортна злоба сблъсък. Това обаче не укроти Александров и Минев, които на път за хотела спореха кой трябва да е по-доволен от хикса. Все още не е ясно дали спорът ще остане неразрешен или ще бъде продължен до излъчването на победител.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).