Бобан Грънчаров тренира на пълни обороти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
14:24 / 01.02.2013
3179
Защитникът на Ботев Бобан Грънчаров е възстановен и отново тренира наравно с основната група. В началото на седмицата македонският национал получи лека травма в бедрото, която му попречи да вземе участие в приятелската среща с Химки (2:2). След като в последните два дни се готвеше по индивидуална програма, днес Бобан се присъедини към съотборниците си.

По-добре вече е и Тодор Неделев. Той изкара почти цялата тренировка с отбора, като само в заключителната игра Станимир Стоилов предпочете да не рискува с включването му и го остави да работи самостоятелно.

Единствен на облекчен режим продължава да се готви Лазар Марин. Той е с разтежение в бедрото на левия крак след двубоя с Химки и към момента натоварванията му се ограничават с праволинейно тичане.

Всички останали в "жълто-черния" тим се готвят на пълни обороти. Програмата в петък включва две занимания, като второто от тях започва в 16.00 часа.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).