Треньорите на Ботев преподават малки вратички на играчите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:57 / 31.01.2013
6209
Треньорският щаб на Ботев показа нагледно на част от своите възпитаници добре познатата поговорка, че футболът не е стихотворение, за да се забрави. След края на тренировката в сряда Станимир Стоилов и компания се пуснаха в мач на малки вратички срещу петима от своите възпитаници.

Въпреки видимото си кондиционно предимство Асен Караславов, Борис Галчев, Ангел Рахов, Станислав Костов и Владимир Айтов не намериха решение срещу опита и завидната тактическа дисциплина на съперника, който бе в състав - Мъри Стоилов, Стамен Белчев, Саид Ибраимов, бронзовият медалист от САЩ'94 Цанко Цветанов и Сашо Александров.

Задачата на по-младия тим се усложни още от ударното начало на ветераните, които дръпнаха с гол на спортния директор още в първите минути. С гол аванс, треньорите заложиха на непробиваема защита и подредена контраатака, които в крайна сметка им донесоха закономерен успех.

Двата отбора се "захапаха" здраво на игрището и предложиха доста единоборства, в които с рекорден брой шпагати се отличи Сашо Александров, като освен това Кривия записа и два гола на сметката си. Също толкова отбеляза и Саид Ибраимов, а Мъри Стоилов добави едно попадение от дузпа, докато опонентите им пропуснаха цели три наказателни удара.

Освен поражението, на загубилите им се наложи да отнесат и солидно количество майтапи по свой адрес след края на срещата. На път за хотела техническата комисия реши да запази резултата в тайта и да държи останалите мераклии за мач с треньорския щаб на Ботев в напрежение. Въпреки това, слуховете за силата на "старите кучета" вече пълзят из лагера на "канарчетата" и следващите претенденти със сигурност ще имат необходимия респект.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).