Холандски директор: Ботев взима наш национал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
09:21 / 19.01.2013
6500
Ръководството на Ботев (Пд) е набелязало за трансфер национала на Кабо Верде Жоузимар Лима, твърдят холандските медии, цитирани от "Меридиан мач". 23-годишният защитник на Дордрехт е попаднал в полезрението на "жълто-черните", твърди техническият директор на втородивизионния клуб Марко Бургес.

"Имаме доста запитвания за Жоузимар Лима от холандски клубове, като от Ботев (Пд) също са доста настоятелни", каза техническият директор на клуба пред холандското списание ELF football magazine. "Меридиан Мач" научи, че от Ботев (Пд) са отправили запитване към футболиста, но от Дордрехт се опитват да вдигнат цената на играча, тъй като днес той започва участие за Кабо Верде в турнира за Купата на африканските нации. Контрактът на Лима с холандците изтича лятото, като в Ботев могат да се възползват и от тази опция.

Президентът на Ботев (Пловдив) Юли Попов, изпълнителният директор Ангел Палийски и спортният директор Александър Александров, ще инспектират отбора за първата контрола срещу Свиленград днес от 14:00 часа в Александруполис.

За 23 януари Ботев уреди спаринг срещу Чавдар (Етрополе), който също ще се проведе в гръцкия курорт, сутринта от 11:00 часа, след което тимът се прибира от първия подготвителен лагер.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).