ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
"Everyday" спечели първото издание на турнира "Лаком за гол"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:47 / 16.01.2013Коментари (0)1616
©
Отборът на "Everyday" спечели първото издание на турнира "ЛАКОМ ЗА ГОЛ", организирано от Градска Футболна Лига. В конкуренцията на 18 отбора, които се престрашиха да станат първите опитали новото предизвикателство, отборът съставен от Ангел Томов, Георги Якимов и Кирел Иванов успя да спечели надпреварата. Пътят до финала не беше никак безпроблемен. След лесната победа над "Самозванците" с 4:1, последва минимална загуба от силния отбор на "Снимай ми зъба - Астън Вилааа", съставен от играчи на актуалния шампион на ГФЛ - ФК "Даяна". Късметът се усмихна на бъдещия шампион след като показателите на отбора го поставиха сред най-добрите 4 отбора, заели второто място. Тези 4 отбора определиха чрез баражи последните 2 отбора, които се включиха на четвъртфиналната фаза на надпреварата. На този репешаж "Everyday" надви "Криско" с 4:2, което им отреди среща с младите надежди на Локомотив Пловдив - Стойчо Бебелеков и Йордан Влашки, съставящи отбора "Локо-1926". Там шампионите надделяха трудно с 1:0, но все пак намериха място на полуфиналите. В един от най-резултатните мачове на шампионата, "Everyday" победи "КИР" с 5:2, като стана отборът вкарал най-много голове в един двубой. На финалът Томов, Якимов и Иванов бяха в ролята на аутсайдер, след като на пътят им се изправи друг тим, съставен от играчи на ФК "Даяна" -Владислав Велчев, Иван Динев и Минчо Цветанов, образуващи отбор "Селтаци". "Everyday" изиграха тактически правилно финалната среща и излъгаха опонента си с 2:0, с което влезнаха в историята, като първия шампион на турнира "ЛАКОМ ЗА ГОЛ".

Третото място в надпреварата спечели "Респект", които се наложиха с 4:3 над "КИР" в мачът за третото място. Наградите в турнира "ЛАКОМ ЗА ГОЛ" бяха предоставени от АЛФА СОТ, като първия, втория и третият получиха парична награда. Приз за отличното си представяне получи най-добре представилия се вратар в състезанието. Това безспорно стана Тодор Малинов, който допусна само 16 попадения в 8 мача, като успя в 5 поредни двубоя да допусне само по 1 гол.

Противно на очакванията, надпреварата се оказа доста интересна. Отборите бяха доста равностойни,за което говорят резултатите, като разликата в головете за най-голямата победа е 4 попадения. Доста от участниците бяха приятно изненадани формата на играта, а други определено я бяха подценили. Все пак от организаторите обещават това да не е последното издание на ЛАКОМ ЗА ГОЛ. Дори вече има определена следваща дата за второто издание на надпреварата, което ще е по случай националния празник на република България - 3 март.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пловдив приема юбилейно издание на турнир по художествена гимнастика
Директор в Ботев: Финалът да е в Пловдив!
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
ФК Асеновец: Нека една 100-годишна традиция бъде продължена!
ЦСКА-София постави цел на Белчев, но всичко зависи от Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: