Новият в Ботев: Искам да играем в евротурнирите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (49)
09:46 / 16.01.2013
7253
Новият вратар на Ботев Пловдив Адам Стаховяк направи първа тренировка няколко часа след присъединяването си към отбора. Преди да се включи във второто за деня занимание, той сподели информацията, която има за клуба, както и амбициите, които иска да преследва заедно със съотборниците си.

"За Ботев знам, че е най-старият клуб в България, както и че има страхотни фенове. Казвали са ми, че те са многобройни и много верни. Наясно съм също така, че тук започва да се гради нещо голямо. Знам, че доскоро времената са били тежки и на отбора му се е наложило да се връща в елита от трета дивизия", заяви полският страж.

Стаховяк коментира още амбициите и очакванията, с които пристига в Ботев:

"Желанието ми е да се утвърдя в състава и да гоня високи цели с отбора. Познавам Томаш Иршак и се надявам той да ми помогне с адаптацията. Искам с Ботев да играя в Лига Европа, а защо не и в Шампионската лига. Надявам се да преследваме високи цели, но за да се случи това, трябва да работим усърдно всеки ден", каза Адам Стаховяк.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (49)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).